Narcissus  Kft  már  húsz éve  folytatja a küldetését, és ez a  vállalat új irányba való fejlődése  és a termelési folyamatok folyamatos javítása és fejlesztése.

 

Célunk az alapvető értékek, a bizalom és  a  felelősség a betegek és ügyfelek felé a  minőségi szabványok mellett, és  a célunk az, hogy fejlesszük és előremozdítsuk azokat a termékeket, amelyek hozzájárulnak a szebb és könnyebb élethez.

 

Annak érdekében, hogy hozzájáruljunk egyes emberek jobb életéhez, a minőségi termékeinkkel igazoljuk a Önök  belénk vetett bizalmát, valamint az ügyfeleink és  üzleti partnereink meggyőződhetnek arról, hogy

„mi új üzleti kapcsolatokat építünk és olyan új termékeket készítünk, amelyek  segítik a betegeket”.

JÖVOKÉP
MINOSÉGRENDSZER A „Narcissus” célja a minőségpolitikában az, hogy kielégítse az ügyfelek és az üzleti partnerek igényeit. Az e fajta előrehaladás megvalósítása a profi, tehetséges és kreatív munkatársakon és a modern üzleti rendszeren alapul, amely állandóan fejlődik, és arra törekszünk, hogy az élvonalban legyünk ebben az iparágban. Ezáltal elérjetjük a minőségi irányítási rendszer folyamatos hatékonyság javítását. A „Narcissus” összes alkalmazottja az integrált minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelő dokumentációt, az ISO 2001:2015 és az ISO 13485:2016 szabvány előírásait használja saját munkafeladata elvégzéséhez.
A "Narcissus" - Ada töténete

A "Narcissus" vállalat  1993-ban alakult meg, elsősorban a gyógyszerek és ortopédiai  anyagok értékesítésével foglalkozott. A vállalaton belül megnyílt egy gyógyszertár, amelyben az egész áruforgalom történt. 1997-ben megalakult a  műhelyünk, amelyben az elején egyszerűbb  osteosynthesis anyagokat gyártottunk, mint példálu a Kirschner-drót, sebészeti drótokat,  Steinman szögeket és hasonlókat gyártottunk.

Idő előrehaladtával, a vállalat fejlődésével,  a  sarok-, condylaris-  és DHS lemezek termelésével is elkezdtünk foglalkozni.

A bővülő termékpalettával és a megnövekedett termeléssel, kinőttük a meglévő műhelyünk kapacitását és felszerelését, így  2000-ben,   a  jelenlegi nemzetközi szabványoknak és tendenciának megfelelően, egy modern műhely kiépítését kezdtük el, amelyben ma  már  az egész osteosintetis anyagok mellett  csípőimplantátumokat (THA), Ilizarov  féle külső  rözítőket, transfiksaciós és gama csapokat, stb. gyártunk.

 

A Narcissus vállalatnak ma 25 különböző iskolai végzettségű alkalmazottja van  és a fejlődésüket a meglévő  otropédia és az új termékek, mint   pl. a  térdprotézisok, valamint a  fogászatban és fogszabályzásban használt termékek készítésére öszpontosítják.

 

INFORMÁCIÓK A CÉGRŐL

 

  • Adóazonosító  101092987
  • Azonosítő szám  08554129
  • Tevékenységi kód    3250

Elérhetőség

 

Narcissus d.o.o.

Szerbia, Ada,  Vuka Karadžića 24.

024/852-611

024/853-396

narcis.ada@gmail.com

Copyright © 2018 Narcissus