A  Narcissus  Kft.  már 20 éve folytatja a küldetését, innovációval és a termelési folyamatok

folyamatos fejlesztésével támogatjuk és új irányba  fejlesztjük a vállalatot.

»új üzleti kapcsolatokat építünk ki  és olyan termékeket gyártunk, amelyek segítenek a betegeknek«

Mesterséges csípőprotézisek

Dinamikus  csípőrögzítő rendszerek

Intermeduláris inplantátumok

Gyűrűs fikszátorok

Csontlemezek

Csontokhoz való lapocskák

Csontokhoz való csavarok

Csapok és  tűk

Az elmúlt  húsz évben a  csonttörésből való felépülésre  és  ízületi fájdalmakra - elsősorban csípőízületekre, mesterséges implantátumokat gyártunk. Termékeink  számtalan   Szerbiában és Mondentegro  területén élő, valamint a szomszédos országokban élő  embernek segített

 

A "Narcissus" vállalat  1993-ban alakult meg, elsősorban a gyógyszerek és ortopédiai  anyagok értékesítésével foglalkozott. A vállalaton belül megnyílt egy gyógyszertár, amelyben az egész áruforgalom történt. 1997-ben megalakult a  műhelyünk, amelyben az elején egyszerűbb  osteosynthesis anyagokat gyártottunk, mint példálu a Kirschner-drót, sebészeti drótokat, Stajman csapok és hasonlókat gyártottunk.

Idő előrehaladtával, a vállalat fejlődésével,  a  sarok-, condylaris-  és DHS lemezek termelésével is elkezdtünk foglalkozni.

A bővülő termékpalettával és a megnövekedett termeléssel, kinőttük a meglévő műhelyünk kapacitását és felszerelését, így  2000-ben,   a jelenlegi nemzetközi szabványoknak és tendenciának megfelelően, egy modern műhely kiépítésbe fogtunk bele, amelyben ma  már  az egész osteosintetis anyagok mellett  csípőimplantátumokat (THA), Ilizarov  féle külső  rözítőket, transfiksaciós és gama csapokat és már termékeket  gyártunk.

 

A Narcissus vállalat ma különböző oktatási profilokkal és végzettségekkel rendelkezik  és a fejlődésüket a meglévő  otropédia és az új termékek, mint   pl. a  térdprotézisok, valamint a  fogászatban és fogszabályzásban használt termékek készítésére öszpontosítják.

 

INFORMÁCIÓK A CÉGRŐL

 

  • Adóazonosító  101092987
  • Azonosítő szám  08554129
  • Tevékenységi kód    3250

Elérhetőség

 

Narcissus d.o.o.

Szerbia, Ada,  Molski Put 3.

024/852-611

024/853-396

narcis.ada@gmail.com

Copyright © 2018 Narcissus