Narcissus  Kft  már  húsz éve  folytatja a küldetését, és ez a  vállalat új irányba való fejlődése  és a termelési folyamatok folyamatos javítása és fejlesztése.

 

Célunk az alapvető értékek, a bizalom és  a  felelősség a betegek és ügyfelek felé a  minőségi szabványok mellett, és  a célunk az, hogy fejlesszük és előremozdítsuk azokat a termékeket, amelyek hozzájárulnak a szebb és könnyebb élethez.

 

Annak érdekében, hogy hozzájáruljunk egyes emberek jobb életéhez, a minőségi termékeinkkel igazoljuk a Önök  belénk vetett bizalmát, valamint az ügyfeleink és  üzleti partnereink meggyőződhetnek arról, hogy

„mi új üzleti kapcsolatokat építünk és olyan új termékeket készítünk, amelyek  segítik a betegeket”.

JÖVOKÉP
MINŐSÉGPOLITIKA A „Naricissu” minőségpolitikájának alapirányzata, amely az orvosi eszközök gyártására és eladására specializálódott, ezen belül is az oszteoszintetikus anyagok és az ortopédsebészet implantátumok gyártására, hogy kielégítse a vevők és az üzletfelek igényeit. Ennek az irányzatnak megvalósítása a szakértői, ügyes és kreatív munkatársakon és egy modern üzleti rendszeren keresztül szervezett technikai lehetőségen alapul, amelyet állandóan tökéletesítünk és arra törekszünk,hogy a tevékenységünk a tetőponton legyen. Ezzel érjük el a minőségirányitási rendszer hatékonyságának állandó javítását. A „Narcissus” összes dolgozója az integrált minőségirányitási rendszer dokumentációját használja, az ISO 9001:2015 és az ISO 13485:2016 követelményei szerint. Ezzel egy időben, a felelősségük az, hogy a kezdeményezésükkel javítsák a munkát és növeljék a minőséggazdálkodási rendszer hatékonyságát. Ők az új munkaszokás hordozói kell, hogy legyenek, amivel hozzájárulnak az vállalat és a társadalom előrejutásához. A kockázatkezelés alapját, amely a termékek egész élettartamára kiterjed, a nemzetközi előírások és a nemzetközi szabványok, valamint a legújjabb EU irányelvek alkalmazásán alapuló kockázatelfogadhatóságainak kritáriumai adják. A munkánk alapja, az időben, átfogóan és minőségileg kivitelezett szerződésben foglalt kötelezettségek teljesítése, valamint a vásárlóink és az üzletfeleink érdekeinek mindenhol és mindenkori megvédése A forgalomba hozatalt követő vizsgálat alapján kapott adatokat a kockázatkezelési rendszer ellenőrzésére használjuk, amelyet a termékbiztonság és a minőség javítására használunk és ezzel feljesztjük az integrált minőségirányítási rendszert.
A "Narcissus" - Ada töténete

A "Narcissus" vállalat  1993-ban alakult meg, elsősorban a gyógyszerek és ortopédiai  anyagok értékesítésével foglalkozott. A vállalaton belül megnyílt egy gyógyszertár, amelyben az egész áruforgalom történt. 1997-ben megalakult a  műhelyünk, amelyben az elején egyszerűbb  osteosynthesis anyagokat gyártottunk, mint példálu a Kirschner-drót, sebészeti drótokat,  Steinman szögeket és hasonlókat gyártottunk.

Idő előrehaladtával, a vállalat fejlődésével,  a  sarok-, condylaris-  és DHS lemezek termelésével is elkezdtünk foglalkozni.

A bővülő termékpalettával és a megnövekedett termeléssel, kinőttük a meglévő műhelyünk kapacitását és felszerelését, így  2000-ben,   a  jelenlegi nemzetközi szabványoknak és tendenciának megfelelően, egy modern műhely kiépítését kezdtük el, amelyben ma  már  az egész osteosintetis anyagok mellett  csípőimplantátumokat (THA), Ilizarov  féle külső  rözítőket, transfiksaciós és gama csapokat, stb. gyártunk.

 

A Narcissus vállalat ma különböző oktatási profilokkal és végzettségekkel rendelkezik  és a fejlődésüket a meglévő  otropédia és az új termékek, mint   pl. a  térdprotézisok, valamint a  fogászatban és fogszabályzásban használt termékek készítésére öszpontosítják.

 

INFORMÁCIÓK A CÉGRŐL

 

  • Adóazonosító  101092987
  • Azonosítő szám  08554129
  • Tevékenységi kód    3250

Elérhetőség

 

Narcissus d.o.o.

Szerbia, Ada,  Molski Put 3.

024/852-611

024/853-396

narcis.ada@gmail.com

Copyright © 2018 Narcissus